Beautiful Stories


The Owner

Hi hi! ^^ My name's Ayesha. Live in Jakarta, Indonesia. I love books. Book is my life! Well, enjoy navigating here! PS : DON'T EVER OPEN MY PAGE SOURCE!



Tagboard


Blog Archive


My Banner

Tell me at CBox if you wanna exchange. You put my banner first okay? Kecuali kalau aku yang minta.. You delete mine, i delete you. Deal?




Copy this code!


Ask Me

No harsh word please? Sertakan namamu!



Contact Me

: Ayesha Kamila Rafifah
: @ayeshakamila
: Don't have
: ayeshakamilarafifah.blogspot.com

Backgrounds

Background #1 Background #2 Background #3

Credits

© 2013 - Edited by Meiza Maulida, full template by Anugerah Salsa, and the basecode from Arrien Amani. Best helping by Amatullah Mufida Cute icon from Pixel. Last, the owner is Ayesha!
8th Skin : Princess Family
Selasa, 03 Juni 2014 | 1 Friend[s]
Rabu, 4 Juni 2014.

     Assalamu'alaikum semuanyaa..!! ^^ pa kabar? Insya Allah baik semua ya :) Oh ya, sebetulnya udh lama nge-post skin ini di blogskins.com, cuma baru sempet bikin entrinya skrng :( So, inilah skinku, salah satu yg terbaru.. Princess Family! What? Kamu suka princess Ayesh? Ukhh.. no, no, no! Aku cuma lagi pengen bikin aja :3 Nih :


     Headernya sudah lumayan ya ._. Alhamdulillah.. daripada yg sebelumnya menurutku lumayn jauh kemajuannya :P Terserah buat para blogger senior, mungkin masih jelek atau keramean atau biasa aja :( But it's something buat aku :D So, please rate this skin, add to your favourite skin, and please give me a good comment :) Thanks~!

Label:

Blogger Pingkan Samara mengatakan...

Kak Ayeshaa.. buatin aku skin dong! Pliss.. aku butuh banget. Aku minta tolong ke kakak karena skin buatan kakak itu cute.. Pliss

 

Posting Komentar


Newer Post
Older Post